Køb dit sikkerhedsudstyr online

Står du ligesom jeg i den situation, at du skal have købt noget sikkerhedsudstyr til hjemmet eller din virksomhed, kan jeg klar anbefale, at du handler ind online. Du tænker måske, at du ikke får den service og viden, som du gør i butikkerne, men det vil jeg gerne afkræfte med det samme. Når du handler online, kan du nemlig i langt de fleste tilfælde se frem til en god kundeservice, der virkelig forstår at guide dig hele vejen igennem. Det er i hvert fald den følelse, jeg sidder tilbage med, efter jeg havde handlet ind overvågning ind online. Der var ikke en finger at sætte på processen, og det hele gik som smurt. Ikke bare fik jeg en god service – nej, jeg fik endvidere produkterne til en god pris, ligesom de også blev leveret inden for samme uge, jeg bestilte i. 
Grunden til at jeg skulle bruge sikkerhedsudstyr var ganske enkelt. Jeg havde nogle kammerater, der for nyligt oplevede et indbrud, og den situation skal jeg ikke ud i. 

Overvågning skræmmer indbrudstyven

Jeg købte en tyverialarm med, da jeg handlede, eftersom den var så billig, og så har den jo stadig en skræmmende effekt, hvis tyven faktisk bryder ind. Dog var det, jeg kom for overvågningen, fordi jeg har læst mig frem til, at næsten ingen tyve vælger at forsøge sig hos de huse, hvor overvågning er installeret, hvilket skyldes, at det øger chancen for at fange dem markant, da politiet har videomateriale af dem, som de kan gå ud fra, når deres efterforskning skal i gang. Jeg valgte at købe 4 styks overvågningskamera, så jeg har dækket alle de sider, hvor man kan få adgang til huset. 
Godt nok har jeg aldrig haft indbrud, og jeg håber da aldrig, det sker, men nu er jeg dækket så godt ind, at jeg kan sove trygt, og det er alt, som tæller for mig og min familie. 

Kim Brandt