Vi fik byens bedste

Jeg har aldrig været den store fan af catering, men til min store overraskelse, så havde min kone fundet et firma, som leverede catering af ypperste klasse til mit jubilæum i lørdags. Jeg kunne ikke selv finde et sted, som jeg mente var passende, så jeg havde givet lidt op, da min kone kom og sagde, at de på hendes arbejde havde brugt et firma, og at det var rigtig godt. Noget som jeg indtil flere gange har måtte give hende ret i. Det var nemlig virkelig godt, det mad vi fik, og jeg er rigtig glad for, at jeg en fantastisk kone, der sørger for den slags for mig. Jeg er en heldig mand.

Lækre, varme retter

For rigtig mange er et jubilæum noget med nole små og kolde hapsere på pinde, mens alle kan gå rundt og hyggespise og snakke med hinanden imens. Jeg havde besluttet, at en middag ville være sjovere, og med alle de gæster, der skulle med, så var det ad udefra, der var på menuen. Det er ikke en dag, hvor man skal stå i køkkenet selv. Jeg ville gerne være der for gæsterne, holde en velkomsttale og en rigtig tale, og samtidig ville jeg gerne kunne være sammen med mine gæster.

Og med catering som det, vi fik, så var det ingen sag. Maden var rygende varm, da den kom, og den duftede fantastisk. Den smagte mindst lige så godt, og der var ikke kun en glad jubilar i mig, der var også glade gæster og stor ros til min dejlige kone for at have arrangeret det hele, så jeg kunne nyde dagen i fulde drag.

Det blev en dag, jeg sent vil glemme. Den blev nydt på alle områder, og ja min holdning til catering har virkelig ændret sig efter denne helt fantastiske dag.

Mads Laursen