Tag din Kindle med på farten

 

Jeg elsker personligt at læse bøger, og gør det tit og ofte. Det kan være i flyet på vej til ferie eller i toget på vej til arbejde. Dog har jeg længe været træt af at skulle slæbe de tunge bøger frem og tilbage, hver gang jeg er på farten. Hvis du har samme problem, findes der heldigvis en rigtig god løsning på det i form af en Kindle. Hvis du endnu ikke har helt styr på, hvad en Kindle er, og hvad den kan bruges til, så skal du læse med i teksten her. 

 

Få dit eget personlige bibliotek

En Kindle er en hardware, der gør det mulig for dig at downloade e-bøger ned på den. På den måde kan du nemt få opbygget dit helt eget personlige bibliotek, som du oven i købet kan have samlet på ét sted. Således slipper du for at slæbe dine tunge bøger frem og tilbage, når du er på farten, og alt du har brug for er din Kindle. Når du skal downloade e-bøger ned på din Kindle, er der heller ikke nogle grænser for, hvilke genrer, du kan hente ned. Du får altså muligheden for at downloade alt fra krimier til kærlighedsromaner. Personligt har jeg en meget bred smag, når det kommer til genre, og derfor er en Kindle et perfekt valg for mig. 

 

Slip for at begrænse dig

Med en Kindle slipper du for at begrænse sig, når det kommer til antal bøger og genrer. Alt er samlet på den lille hardware, der ikke fylder mere end en iPad, hvilket gør den supernem at transportere, og du slipper for besværet med de fysiske bøger. Derfor er det bare med at investere i en Kindle til din næste ferie, så du slipper for at pakke store og tunge bøger, der fylder alt for meget. 

Pernille Madsen