Overvågning til erhverv

Da jeg stiftede min virksomhed, havde jeg ikke regnet med, at jeg havde et behov for videoovervågning. Både fordi at min virksomhed startede meget småt op, og derfor havde jeg ikke det store varelager, som der skulle forsikres. Men langsom er virksomheden vokset sig stor, og for omkring et halvt år siden havde vi desværre vores første indbrud. Her stak tyvene af med alt vores IT udstyr, og nogle af de varer som vi havde på lager. Straks vidste jeg godt, at det nu ikke var muligt, ikke at gøre noget for ikke at få indbrud. Derfor begyndte jeg straks at undersøge de muligheder, der nu var

Ret hurtigt blev jeg enig med mig selv om, at noget af det første vi kunne gøre, var at få installeret videoovervågning. Derfor begyndte jeg at researche på, hvilke muligheder der var. Ret hurtigt fandt jeg frem til Dkkamera. Det så meget nemt og overskueligt ud, og de havde mange forskellige muligheder indenfor videoovervågning. Derfor følte jeg mig også meget tryg i at skulle handle hos dem. 

De anbefalede mig først og fremmest, at jeg fandt ud af, hvor det var mest oplagt at jeg hang videoovervågning op henne. Det viste sig hurtigt at være ret nemt, men samtidig også udfordrende, da jeg gerne ville have at mine ansatte ikke følte at det var dem, som var under overvågning. Derfor gjorde jeg også meget ud af fra starten at involverer dem i beslutningen, om hvor de synes, at det var mest oplagt at vi hang videoovervågning op henne. 

Jeg kan varmt anbefale Dkkamera. De har nogle super gode priser, og jeg fik et rigtig godt tilbud. Desuden var de nemme at få fat i under hele processen. Derfor tog det hellere ikke særlig lang tid, før at jeg havde modtaget mine kameraer, hvilket var meget betryggende. 

Mads Laursen