Det skal være den rigtige

For et par år siden startede jeg med at bygge ud, og i lang tid har det hele været klar, og jeg har da også flyttet kontoret ind i tilbygningen, men jeg har ikke kunne finde de franske døre, som jeg ville have ind til kontoret, og jeg havde derfor givet op. Så derfor stod der åbent ind til kontoret, og det havde der gjort i snart 12 måneder.

Gode råd

Forleden kom min gamle skolekammerat på besøg, og vi fik en snak om, at det var det eneste, som jeg nu manglede, efter at jeg havde fået gjort det sidste af skabene færdige i mit grovkøkken.

Han havde sjovt nok lige købt franske døre til hans datters lejlighed, og de havde fundet en hjemmeside, https://www.melholt.nu/dore/dobbelt-dore.html, hvor de havde fået ikke kun en fantastisk kvalitet, men også en rigtig god vejledning om, hvad de skulle vælge fra en meget kompetent og dygtig kundeservice.

Samme aften kiggede min kone og jeg på, hvad de kunne tilbyde os, og vi var meget overraskede over, hvor stort et udvalg de havde, og hvor gode priserne var. Vi vidste, at vi ville kunne få vejledning, så vi skrev til kundeservice og vedhæftede nogle billeder, så de kunne se, hvad vi var på jagt efter. Allerede dagen efter svarede de udførligt, og ud fra billederne havde de fundet tre forskellige modeller, som de mente, der ville passe os, og det var korrekt.

Service i top

Vi placerede en ordre på den, som vi mente var bedst, og så var der kun tilbage at vente. Det var dog ikke længe, vi skulle vente, for der gik kun nogle få arbejdsdage, før vi fik besked om, at nu ville være nye døre blive afleveret.

Kvaliteten var helt i top, og der var ingen slinger i valsen med service og heller ikke med leveringen. Toppen af kransekagen, som er prisen, var bestemt konkurrencedygtig, og selvfølgelig kunne vi have fået billigere franske døre, men ikke i den kvalitet.

Mads Laursen