Tag familien med ud i naturen

Det har aldrig været mere moderne at tage familien med på vandretur, end det er lige nu. Charterrejsen er blevet byttet ud med fjeldene i Norge eller de svenske skove, og det er familien og naturen, der er i fokus. 

En vandretur kan være en rigtig god måde at være sammen med hinanden på og stadig skabe mindeværdige oplevelser sammen. Vi kender alle det, at samtaler bare glider lidt nemmere, når vi går, end når vi sidder overfor hinanden rundt om spisebordet. 

Vandreture er for alle aldre. Selv små børn kan fint komme med. Det er så bare vigtigt, at turen selvfølgelig tilpasses dem. Det kan for eksempel være små gåture den ene dag, en sejltur i kano den anden dag og en dag, hvor I kører ud og ser seværdigheder i området. Der er ingen, der siger, at I skal have nået at vandre 100 kilometer, inden I kommer hjem. Det vigtigste er samværet, og at alle får ladet deres batterier op. 

Det rigtige udstyr

Selvom I måske ikke skal ud og vandre mange kilometer, er det vigtigt, at I har det rigtige udstyr med. Specielt hvis I skal sove i naturen, og der er langt til nærmeste by, er det essentielt, at I har sat jer ind i, hvilket udstyr I får brug for på vandreturen.

Der findes mange webshops, som sælger udstyr til vandringer. På for eksempel https://xtragrej.dk/ har de vandreudstyr i alle prisklasser og varianter. Det kan nogle gange godt være lidt svært at få overblikket over, hvad der er nødvendigt at købe, specielt hvis I er en familie, der skal afsted. Men her er der masser af råd at få på internettet. Der findes rigtig mange blogs, som skriver om at tage på vandreferier, og webshops har også ofte et forum, hvor du kan stille dine spørgsmål. 

Renee Mikkelsen