Blomsten, der er alle steder

Margueritter er dansk sommer. De står i store klynger i rigtig mange haver. Høje og ranke med tydelige, hvide kronblade og den knaldgule midte. Det er en blomst, som langt de fleste genkender. Også fordi den er kendt som smykke. Det har nok været med til at gøre den endnu mere populær, gætter jeg på. Jeg er som så mange andre vild med, at det er et smykke, der findes i mange afskygninger. Der er margueritter til os alle.

For mig er det ringen

De fleste har nok deres egen favorit, når det kommer til margueritterne. For mig er det som fingerring med en stor blomst i. Den er så enkel og elegant den blomst, at den passer til alle typer af mennesker og alle typer af smykker. Der er alt fra de klassiske gamle med store blomster i ørerne og som brocher, til de moderne med læder og diskret sølv.

Igen er jeg dog faldet for blomsten i fingerringen, og jeg har bestilt den til mig selv på https://www.fangels.dk/maerker/lund-copenhagen.html. Jeg kunne ikke vente til min fødselsdag, så jeg måtte give mig selv en gave. Og hvorfor ikke bruge en rigtig god hjemmeside til formålet. En hvor der er lidt af det hele og til gode priser.

Og fordi den er så klassisk og elegant den ring, så står den til alt. Den er til hverdag, den er til fest, og den er til alt andet, jeg har i min garderobe og af smykker. Det er det, der kendetegner det klassiske og smukke design. Måske vil kommende generationer mene, at den er gammeldags, men jeg er sikker på, at der til den tid er kommet endnu flere udgaver, der omfavner designet, og som samtidig passer helt perfekt til den tid, der kommer. Det er nemlig det, en klassiker kan bedst af alt.

Renee Mikkelsen