Det bedste til mig og mine venner

Det var en sang med vores nationalskjald, eller en sætning, som jeg bruger, når jeg skal handle fodtøj, for jeg fandt tidligt ud af, at det er så vigtigt for mig, at jeg passer og plejer mine fødder og tæer, og det gør jeg bedst, når jeg har nogle ordentlige sko og støvler på. Hvis jeg ikke har det, så får jeg med det samme ondt i fødderne.

Den store jagt

Men at finde sko og støvler er ikke altid så let, som det lyder, og der er alt for mange, hvor de tager en mindre formue for det, som jeg leder efter. Derfor blev jeg så glad, da jeg faldt over en https://tondersko.dk/, hvor jeg kunne få sko og andet fodtøj til en rigtig god pris. Det var dog en smule foruroligende, at deres priser var så gode, for det virkede næsten som om, det var for godt til at være sandt.

Jeg kiggede dog længe og grundigt på de forskellige anmeldelser af siden, og efter en lang snak med deres kundeservice tog jeg chancen, og det har jeg ikke fortrudt.

Kan smil herfra

Der er mange grunde til, jeg ikke fortrød det. For det første så leverede de støvletter i en udsøgt kvalitet, de sørgede for, at leveringen kom hurtigt, og der var en rigtig god pris, som klart gjorde, jeg skulle prøve firmaet.

Jeg har siden handlet med dem flere gange, og der er kun lovord til overs for dem, for de har hver eneste gang leveret fodtøj, til både mig og resten af familien, i en helt igennem fantastisk kvalitet, og deres kundeservice er altid klar med råd og vejledning.

Det er mange penge, som jeg nu har sparet, og jeg har anbefalet siden til adskillige i vores vennekreds allerede, og dem, som jeg snakker med om siden, er alle mindst lige så begejstrede, som jeg er for det hele.

 

Mads Laursen