Sådan vælger du den rigtige blikkenslager

For noget tid siden endte jeg i en noget ubehagelig situation. Mit badeværelse begyndte at drille mig, og jeg stod pludselig helt alene på Amager for at skulle løse min udfordring. Og lad mig bare starte med at være helt ærlig: Det er absolut ikke min spidskompetence. Altså det med at finde udfordringer på et badeværelse og ovenikøbet løse disse udfordringer efterfølgende. Det var mildest talt en gevaldig udfordring, jeg havde sat mig selv på, under den forudsætning at jeg selv skulle løse problemet. Men jeg fandt heldigvis noget hjælp, og hvordan jeg gjorde det, vil jeg i dag dele med dig i nærværende blogindlæg. Så læs med, og høst et par gode tips til, hvad du skal gøre, hvis dit badeværelse en dag begynder at drille dig. Så får du i artiklen her et par gode tips og tricks til, hvordan du hurtigt og nemt kan komme videre, og endda uden at det skal koste dig en formue. 

 

Find en blikkenslager

Mit råd er kort og godt: Find en blikkenslager på Amager. Jeg ringede til en, og der gik ikke længe, før jeg havde en venlig person i mit hjem, som nemt og hurtigt kunne løse mine udfordringer for mig. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så føler jeg mig faktisk overbevist om, at jeg aldrig havde fundet løsningen, hvis ikke det var fordi, at jeg fik en hjælpende hånd. Det er en utrolig stor hjælp at kunne ringe til nogen, som har styr på deres arbejde, hvorfor de med garanti leverede et stykke arbejde, der var bedre og markant hurtigere, end hvad jeg nogensinde havde kunnet præstere. 

 

Nogen gange holder det gamle ordsprog altså stik: Du skal gøre det, du er god til, og så skal du lade andre om resten. Og én ting er i hvert fald sikkert: At løse udfordringer på mit eget badeværelse er absolut ikke en af de ting, jeg er god til. 

Pernille Madsen