Her kan du få leveret frisk frugt til dit firma

Vi kender alle sammen til, at de lange arbejdsdage kan blive en smule svære at komme igennem, også selvom man elsker sit job. Når der er travlt på arbejdet, og man skal bruge hovedet meget, så er det vigtigt, at man har den energi, som er nødvendig. Dette kan man hurtigt få i form af frisk og lækker frugt. Som administrativ medarbejder, har jeg haft rigtig gode erfaringer med at få leveret frisk frugt til arbejdspladsen. Ønsker du at vide mere, så kan du læse meget mere i denne tekst.

 

Få friske medarbejdere hver dag

Hos Frugtcompaniet leverer de forskellige frugtkasser ud til arbejdspladsen, så dine medarbejdere nemt og hurtigt kan snuppe et lækkert stykke frugt i løbet af arbejdsdagen. Det kan være svært at holde samme energiniveau gennem en hel arbejdsdag, og sent på dagen er man ofte træt og klar til at tage hjem. Men med en lækker frugtkurv fra Frugtcompaniet, kan du altså lynhurtigt få friske medarbejdere hver dag, som helt sikkert vil benytte sig flittigt af dette tilbud. Konceptet er nemt, og du skal gentlig bare vælge hvilken kasse eller kurv, du mener, vil passe godt ind på din arbejdsplads. Du kan vælge imellem kasser og kurve med forskelligt indhold, så du finder med garanti noget for enhver smag.

 

Levering lige til døren

Når du har fundet ud af, hvilken slags kasse eller kurv, du kunne tænke dig til din arbejdsplads, så er det bare med at bestille. Derefter vil Frugtcompaniet levere lige til døren, så det bliver altså ikke nemmere at holde energiniveauet oppe gennem en lang arbejdsdag. Det er bare med at tage et kig blandt udvalget af lækker frugt hos Frugtcompaniet og bestille firmafrugt til din arbejdsplads. Det er uden tvivl et koncept, der vil falde i god jord hos medarbejderne, og du vil helt sikkert opleve en positiv ændring på arbejdspladsen.

Pernille Madsen