Mit eventyr: En af mine bedste rejser

Kære læsere. Først og fremmest vil jeg sige tak for, at du gider at læse med i dag. I dag er det nemlig et helt specielt indlæg, som jeg har skrevet til jer. Det handler om at rejse. Og det er en af mine absolutte yndlingsfacetter her i livet. Nemlig at tage ud og opleve verden. Det kan også være for at komme væk hjemmefra blot for at slappe af. 

 

 

Min seneste rejse gik til London. Jeg havde altid drømt om at se den britiske storby. Nu har jeg i mange går gået og kigget misundeligt på den britiske storby på billeder og i fjernsynet. Og derfor tænkte jeg, at nu var det endelig tid til, jeg skulle se og opleve byen med mine egne øjne. Og jeg havde heldigvis godt udstyr med; nemlig min nyindkøbte kabinekuffert. Jeg gik langs alle de mest bemærkelsesværdige seværdigheder; lige fra Buckingham Palace til London Eye. Og det var meget skønt at få lov til at så og se disse elementer med mine egne øjne. Nu havde jeg efterhånden set en masse af dem på billeder, hvorfor det var skønt at få lov til at se dem med mine egne øjne. Og det gjorde jeg så. Jeg tog simpelthen en taxa fra Wembley, hvor jeg boede på hotel, ind til den mere centrale del af London. Så gik jeg en tur rundt i byen og kiggede på de mest fantastiske elementer. Og jeg havde faktisk havde min kuffert med undervejs. Du kan læse meget mere om den, jeg købte, ved at klikke her – kabinekuffert.

 

Èn ting er i hvert fald sikkert: Det var en utrolig skøn rejse, og jeg var glad for, at jeg havde min kabinekuffert med. Den tjente absolut sin værnepligt ved at bistå mig under hele min rejse. Og det var en af de bedste ture nogensinde! 

Pernille Madsen