3 tips til kaffebordet

Efter ethvert selskab er det næsten kutyme at dække op med et kaffebord. Sådan et er med til at runde dagen af, og det er lige med til at stille den sidste sult, hvis denne skulle være til stede. Desuden er det også først til kaffen, at mange formår at slappe helt af og kan nyde selskabet, fordi de nu ved, at der ikke kommer mere mad, de skal koncentrere sig om. Læs med her og finde tre tips til dit næste kaffebord.

Noget godt at drikke

Når du skal servere et kaffebord, er det utrolig vigtigt, at du sørger for, at der er rigeligt at drikke. Kaffe er en selvfølgelig, men du bør også servere noget koldt som vand eller sodavand. Foruden kaffe og det kolde må du endelig ikke glemme at servere te også. Det er er nemlig langt fra alle, der kan lide at drikke kaffe, og nogle gange har kaffedrikkerne også brug for lidt afveksling. Sort te er en af de helt store favoritter, og derfor bliver du uden tvivl nødt til at finde den frem på bordet. Dog er der også mange folk, der foretrækker frugtte, og derfor er denne også obligatorisk.

Glem ikke kagen

Selvfølgelig skal der også kage på bordet. Sørg for, at der er rigeligt med kage, men pas på at du ikke serverer alt for meget. Mange er meget mætte, når kaffebordet bliver stille frem, og derfor er det langt fra alle, der når til kagen. Sørg gerne for, at der er lidt forskelligt at vælge imellem, så der er noget for enhver.

Det ekstra

Sidste tip lyder på, at det er en god ide at stille lidt chokolade og frugt frem. Nogle gange er det ikke et stykke kage, som folk har lyst til, men noget mere friskt eller en lille sød ting. Denne lyst skal der også være en mulighed for at stille.

Mads Laursen