Pift værelserne op

Min søn er bilentusiast ud over alle grænser. Nogle har billeder af bands og kunstnere på deres værelser, han har af biler. Klassiske biler og racerbiler pryder hans vægge. Jeg har ikke noget mod denne interesse, men jeg synes ikke, at alle de plakater er lige pæne. Mange af dem falmer over tid, og da de ikke er rammet ind, så bliver de støvede og nussede over tid. Jeg har derfor foreslået ham, at vi finder en bedre måde at have billederne på, som vi begge kan leve med.

Som små kunstværker

Jeg har fået et billede af min søn trykt på et lærred. Det er et helt fantastisk billede, som hænger i stuen, og jeg er vild med den måde, det er lavet på. Jeg foreslog ham derfor, at vi kunne gøre det samme med billeder af bilerne. Han kunne vælge et par stykker, der var hans favoritter, og så ville jeg sørge for, at de kom op på lærreder, så de kunne forskønne hans værelse.

Han var helt med på ideen, så det blev til billede på lærred. Jeg er ikke helt sikker på, hvilke biler, der er tale om, men det må I ikke fortælle ham, jeg har sagt. Jeg kan bare ikke rigtig skelne dem alle fra hinanden, men jeg arbejder på sagen.

De er meget smukke

Det sagt, så er jeg meget imponeret over resultatet. Det er lige før, jeg også bliver vild med biler, nu de kan se så godt ud på en væg. Men jeg holder mig til billedet af ham i stuen, og så får han lov til at beholde de flotte biler på værelset, hvor jeg synes, de ser rigtig god ud sammen med hans vitrineskab, der er fyldt med flotte modeller af de samme biler, som nu også smukt hænger på væggen.

Renee Mikkelsen