Frugt og fitness

Vores firmaprofil har altid været en, som er til sund mad, løb og træning. Det er noget, som passer godt til et firma, der leverer mindre produkter til fitnessindustrien.

Vi har i lang tid haft et fitnessrum i kælderen, som bliver brugt flittigt, og der er også masser, som er tilfredse med den sunde menu, som vi har i kantinen, men vi ville gerne tage det skridtet videre, så vi havde besluttet, at ville have firmafrugt to gange om ugen.

Mange om buddet derude

Markedet er større, end jeg troede, så jeg valgte 5 firmaer ud og undersøgte dem mere nøje. Derefter var jeg ikke i tvivl. Der var et firma, som skilte sig klart ud, og efter den afsluttende snak med deres kundeservice, var jeg helt sikker, for de var meget professionelle og rigtig gode til at vejlede, så vi fik det, som ville passe perfekt til et firma, som har vores demografiske sammensætning.

Jeg placerede en ordre hos http://www.frugtcompagniet.dk/, og siden har vi fået frisk og tørret frugt to gange om ugen. Det er utroligt, de kan levere så frisk frugt hver eneste uge i så god en kvalitet til så god en pris.

De kommer til tiden

De har hver eneste uge leveret vores nye frugtpakke så præcist, at vi kan stille vores ure efter leveringen, og der er altid et stort smil fra den chauffør, som kommer med frugten. Men det går også godt i tråd med den smilende kundeservice, der er hele vejen i processen, også når vi snakker med dem, hvis vi har nogle spørgsmål.

Vi har bestemt ikke fortrudt, vi valgte det firma, og vi anbefaler alle, som vil følge vores eksempel med firmafrugt, at de skal bruge dette firma, for de leverer på alle områder det bedste, som jeg kan forestille mig, at du kan få på det danske marked, både når det gælder kvalitet, præcis levering og kundeservice.

Mads Laursen