Jeg ønsker mig altid bøger

Jeg har, siden jeg var barn, ønsket mig bøger til både fødselsdage og jul. Jeg læser altid, og jeg er altid i gang med at læse mindst en bog, men efter min mand og jeg solgte vores store hus og er flyttet over i en mindre lejlighed, så er der ikke så meget plads til flere bøger, og jeg vil helst ikke stille dem på loftet, for det er bøger, noget som for mig er helligt og som man skal passe på.

Derfor besluttede jeg mig til, at det måske var på tide, at jeg kom ind i den digitale tidsalder og fik mig en tablet, som jeg kan bruge til at læse bøger på. Jeg har min bærbare computer, men synes den er lidt stor at slæbe rundt på hele tiden. Jeg har ikke tænkt på, hvor let det er, og hvor mange bøger, jeg ville have lige ved hånden, når jeg er på farten, det er som regel min mand som kører bilen, og så har jeg jo al mulighed for at sidde og læse.

Perfekt til ture

Jeg har aldrig fortrudt, at jeg gik i gang med elektroniske bøger, det er let, koster ikke meget, og udvalget og genrene er som dem, jeg kan finde alle andre steder. Jeg er nu altid i gang med at læse mindst to bøger, og det er meget lettere, men jeg savner nu duften af ny bog og fornemmelsen af bogen mellem hænderne, men jeg savner ikke den store mængde støv, som bøger samler sammen.

Jeg har kigget på andre sider med e-bøger , men ingen kommer i nærheden af det, jeg har fået her, og deres kundeservice er så gode til at hjælpe i de få situationer, hvor der er behov for at få forklaret, hvad man skal gøre, eller hvor der er en speciel bog, som man måske er på jagt efter.

Kim Brandt