God mad giver en god fest

Jeg fyldte rundt. 60 år for at være helt præcis, og jeg kunne godt se, jeg ikke kunne slippe udenom at fejre det på en eller anden måde. Med venner, familie og gode kollegaer, så ville det også være en de mennesker, jeg gerne ville have med, når alt kom til alt. Det skulle holdes hjemme, for det er i min ånd, men maden skulle i hvert fald komme udefra.

Jeg bestilte den bedste mad

Der er plads nok herhjemme, jeg skulle bare stille et par borde op til maden, for jeg havde planlagt det som en buffet. Det er lettere for alle, og så kan samtlige gæster tage af det, de lige har lyst til. En anden vigtig ting er, at der også skal være nok af det hele. Den sidste ting er, at det skal smage godt. Det lyder umuligt at opfylde alle tre ting, nr det er mad, der skal komme udefra, men det er det faktisk slet ikke.

Du skal nemlig bare bestille maden til din fest det samme sted, som jeg gjorde. Nemlig hos ebuffet. Aldrig har jeg oplevet så god catering i hele mit liv. Mad lavet med ikke kun friske og lækre råvarer, men også med kærlighed.

Det gav glade gæster

Jeg var ikke den eneste, der nød al den gode mad, alle gæsterne gjorde det samme. Det var lige som det skulle være, og der var også flere, der gerne ville vide, hvor maden kom fra. Noget jeg med glæde afslørede, for de fortjener med sikkerhed flere kunder, så flere mennesker kan nyde godt af den mad, de leverer.

Så hvis du er til mørt kød, varme retter, der er varme, når de skal serveres, friske og sprøde grøntsager, mad der har fået tilstrækkeligt med krydderi og generelt bare nok af det hele til alle dine gæste, så skal du bestille samme sted, som jeg gjorde.

Mille Larsen