Hugo Boss ure

Et ur kan gøre virkelig meget ved helhedsindtrykket. Har man valgt et rigtigt ur, som bare passer perfekt til det tøj man har på, kan uret virkelig tage looket til næste level. Udover at passe til tøjet skal uret også gerne passe til personligheden der bærer det. Gør det det, så går det hele op i en højere enhed. Derfor er det en rigtig god ide, at have lidt forskellige ure at vælge imellem, således at man eksempelvis har et flot ur til hverdag og et endnu flottere ur til festlige lejligheder. Dyrker man meget sport, kan det også være en rigtig god ide, at anskaffe sig et ur, som er specielt designet til brug under sport. 

Hugo Boss er et godt sted at starte, hvis man er på udkig efter et nyt ur. Først og fremmest leverer Hugo Boss altid et lækkert og moderigtigt design. Men når det kommer til ure er det vigtigt, at man også kigger på hvad der gemmer sig bag urskiven. Urværket og kvaliteten skal være i top før det giver mening at investere i uret – og her går man aldrig galt i byen med Hugo Boss ure

Er man på udkig efter et solidt ur, som kan bruges til hverdag kan man med fordel tjekke linjen Hugo Boss Black ud. Her kan man både finde modeller i et klassisk design samt modeller med lidt mere bling eller flere detaljer. Indenfor Hugo Boss Black linjen finder man også flere modeller, som er gode til særlige lejligheder. Modellen 1512960 springer særligt i øjnene og er virkelig et statement ur der kan noget. 

Hugo Boss Orange byder derimod på modeller med et lidt mere friskt, sporty og anderledes udtryk. Her er der mere knald på farverne og grænserne for hvordan et klassisk ur skal se ud bliver brudt. Disse ure henvender sig især til den unge og aktive type.  

Katrin Sørensen