Få en ferie, hvor du også lærer noget nyt

Vi ledte efter en ferie, hvor vi kunne få en oplevelse, som var unik, og det må man sige vi fik. Vi kom nemlig på bondegårdsferie i Toscana, eller som det også hedder, så har vi været på agriturismo toscana.

Det var ønsket om at prøve noget helt nyt, som gjorde, vi valgte denne form for ferie, for vi har prøvet mange andre ferieformer, og det her virkede som et sted, hvor vi kunne slappe af, nyde livet og samtidig komme tæt på de lokale. Noget som virkelig kan være en stor oplevelse, når du er på ferie.

Godt planlagt

Det agentur, som sørgede for, vi kom afsted, var meget professionelle og dygtige til at matche os med en værtsfamilie, som forstod, hvad vi var, og hvad vi gerne ville opleve.

Værtsfamilien er et kapitel for sig selv, og de er en stor del af den komplette oplevelse, som denne ferie har været.  Den familie, som vi boede hos, var selvforsynende med oliven og olivenolie samt honning, og deres store frugtlund gav dem mange forskellige frugter, som de bryggede lidt vin af og lavede forskellige former for marmelader.

Vi fik et godt indblik i, hvad de selv producerede, og hvad deres nærmeste naboer også producerede. De havde en stor lade fyldt med tørrede skinker og pølser, alt sammen noget, som de producerede på den gård, og så byttede man lidt indbyrdes.

Dette er en ferie, som vi aldrig glemmer, for den gav os nogle fantastiske oplevelser. At sidde og drikke en glas lokal vin med værtsfamilien og spise lokale skinker og frugt, hjemmebagt brød, mens solen langsomt går ned over det toscanske landskab. Et sted, hvor tiden bare går lidt langsommere, og du kan ikke gøre andet end at slappe af og nyde, at hverdagens stress er langt væk.

Vi hr allerede booket vores ferie til næste år, for vi skal tilbage og nyde frihded, ro og godt selskab.

Mille Larsen