Tag dem bare

Post-its er geniale. Jeg tror ikke, der findes nogen, der ikke bare ind imellem bruger de små blokke med klister til et eller andet. Det kan være en huskeseddel på køleskabet derhjemme eller et telefonnotat til en kollega, der kan sidde på skærmen, så de helt sikkert ser det. Men de er næsten alle sammen kedelige og ensfarvede, og jeg ville gerne have nogle med farve på. Med farve mener jeg selvfølgelig firmaets farve og logo.

Tag dem endelig med hjem

For mig kan en post-it være det moderne svar på et visitkort, for de små blokke har en tendens til at flytte sig rigtig meget rundt mellem mennesker. Et visitkort beholder du selv, men en blok forærer du gerne videre til en anden. Men havde jeg så egentlig ret i mine antagelser, og ville det være en god investering at få lavet en masse post-it til brug både i og udenfor virksomheden?

På bloggen http://dk-trykkeriet.dk fandt jeg rigtig mange gode ideer til markedsføring ved hjælp af tryksager, og jeg fandt ud af, at det helt sikkert var en rigtig god måde at gøre billig reklame for sig selv på – hvis man valgte det rigtige firma til at fremstille tryksagerne vel at mærke. Der er store forskelle på priser og kvalitet derude, og derfor valgte jeg trykpriser.dk til at lave post-its til firmaet. Dem jeg kan kun anbefale, for ikke kun er det lave priser og høj kvalitet, der er også en kundeservice, der matcher, så du får lige det, du gerne vil have.

Stjæl bare lidt fra arbejdspladsen

Jeg har fortalt mine medarbejdere, at de egentlig gerne må stjæle fra arbejdspladsen. Hvis de gør det, så skal det dog være de nye post-its, og de skal sikre sig, at de ikke kun bliver brugt hjemme hos dem selv, men at de også havner hos venner og familie rundt omkring. Det har vakt vild jubel, og det er en opfordring, de har taget til sig. Der skal snart bestilles et nyt parti.

Med de priser, er det ikke noget problem, og det eneste, der skal være anderledes, er, at der skal være flere forskellige størrelser denne gang, for jeg kan godt se, at forskellige situationer kræver post-its i forskellige størrelser. Heldigvis er det ikke et problem hos trykpriser.dk, lige som logo med videre kommer til at sidde helt perfekt på dem alle sammen. Jeg ser et varmt samarbejde med dem i fremtiden.

Maya Dahl