En blog om ure, hvor brugerne ikke lægger fingre imellem

Hvis du leder efter et nyt ur, enten til dig selv eller som en gave, kan det være, at du har brug for noget inspiration i forhold til, hvad der er populært netop nu. Det kan derfor være en god ide for dig at følge med på en blog. Hvis du gerne vil have en blog, hvor brugerne ikke lægger fingrene imellem, men skriver deres ærlige mening om urene og de steder, som de har købt dem, kan det være en god ide at læse med på design-uret.dk. 

Det er en stor blog, der jævnligt bliver opdateret med artikler af både professionelle skribenter og af folk, der er passionerede i forhold til ure. Du kan derfor ofte finde nye artikler om nye designs og forskellige mærker inden for ure. Det giver dig god mulighed for at få inspiration til dit eget urkøb. Det kan for eksempel være, at der er kommet et nyt design på gaden, som du ikke var opmærksom på. Du kan læse om brugernes holdning til både farve, visere, design og meget mere. Derudover kan du også læse om deres vurdering af, hvilke sammenhænge uret kan bruges til. 

Derudover kan du også læse om brugernes holdning til de webshops, de har købt urene hos. De bliver for eksempel vurderet ud fra kundeservice, leveringstid og udvalg. Alt det du har brug for for at kunne vurdere, om det er et sted, du har lyst til at handle. Det er for eksempel webshoppen designerure.dk, der bliver anmeldt

På bloggen lægger brugerne ikke fingrene imellem, når de skal beskrive urene og webshoppene. De skriver tingene, som de er, hvilket kan være meget forfriskende. Det er også det, der er med til at give dig det bedste indblik i, om det er et ur, du kunne tænke dig at købe, og om det er en webshop, du kunne tænke dig at handle hos. 

Grunden til, at kunderne oftest køber deres ure hos webshops, er, at det oftest er billigere at købe dem der, fremfor i en rigtig butik. Webshoppen har nemlig meget færre udgifter til for eksempel personale og leje af lokaler, hvilket gør, at de kan sætte deres priser lavere, end en fysisk butik kan. Hvis du er på jagt efter et billigt ur, er det derfor også en god mulighed for at gøre det via bloggen. Her kan du nemlig også ofte se, hvor det er billigt at købe de forskellige ure henne.  

Emilie Jacobsen