Bestil lækker buffet online

Ebuffet er en populær, internetbaseret virksomhed der leverer buffetløsninger til arrangementer i alle slags størrelser året rundt. 

Cateringvirksomheden Ebuffet ønsker at nytænke cateringbranchen og vil gerne levere den billigste buffetløsning samtidig med at der ingen steder gås på kompromis med råvarernes kvalitet og mængde. De benytter sig også af prismatch-metoden der betyder at man kan få afslag i prisen så det matcher en anden pris, hvis man har set samme produkt billigere hos en anden virksomhed.  

Fordi ebuffet tilbyder deres buffetservice året rundt, er det oplagt at få leveret buffet til julefrokost eller andre arrangementer omkring helligdagene. Man kan bestille alle slags måltider og også selv sammensætte en menu. Ebuffets egne færdige buffetløsninger indbefatter både brunchbuffet, frokostbuffet, varm mad og buffetter til stående receptioner.
Til de fiskeglade har Ebuffet også et samarbejde med ét af Danmarks populæreste sushisteder – Letz Sushi – hvor man kan vælge imellem fire forskellige sushimenuer. 

På trods af mange muligheder og store ambitioner, er Ebuffet.dk en overskuelig hjemmeside og giver et godt og roligt overblik over produktvalg og tilvalg. Tilvalg til en buffetbestilling kan for eksempel være ‘på minuttet-levering’ og tilkøb af ekstraretter. 

På ovenstående link har forskellige bloggere anmeldt Ebuffet og deres madløsning. En gennemgående ros til cateringvirksomheden går på venlige leveringsmænd der har bragt buffeterne ud planmæssigt. Kvaliteten og mængden af mad er der også en meget positiv attitude omkring og maden beskrives gentagne gange som ‘hjemmelavet mad’. 
Blogger Astrid begejstredes over Ebuffets tapasbuffet “…som man selv kan sætte sammen af et væld af lækre små hapsere“.
Tilsyneladende har buffetløsninger vakt begejstring til flere forskelligeartede arrangementer – til påskefrokost, gamle venner-fest, i fodboldklubben og som tidligere nævnt, til Astrids fødselsdag. 

Maden leveres varm og serveringsklar i termokasser og al maden bliver leveret på engangsservice, så der ikke er nogen opvask eller noget, der skal leveres tilbage. Brød og kød skal dog skæres ud af kunden

Mange har også stor glæde af at bruge Trustpilot, den populære kundebaserede anmeldelsesportal, for at finde ud af hvorvidt de skal indlade sig med en virksomhed. På Trustpilot har E-buffet en samlet score på 9,4 (ud af 10) baseret på 568 kundeanmeldelser. De forhold der oftest nævnes på Trustpilot er leveringen af mad, at den var varm og at der var rigeligt af den. 

På nuværende tidspunkt leverer E-buffet kun på Sjælland og på Fyn, så der er altså ikke lune buffeter til jyderne endnu. Via Ebuffet Sverige leverer de også til Skåne-regionen i Sverige. 

Mie Clemensen