Forkæl medarbejderne med disse smage

Der findes mange måder, hvorpå man kan forkæle sine medarbejdere. Julegaver til jul, fødselsdagsflag på bordet til fødselsdage, gratis adgang til fitness, firmatelefoner, bonusser osv. Man siger, at vejen til hjertet går gennem maven, og derfor kan man også vælge at forkæle sine medarbejdere gennem deres smagsløg. Dette kan foregå på forskellige måder, og dette kan du læse mere om i denne artikel. Her kommer der nemlig nogle bud på, hvordan du kan forkæle dine medarbejdere med forskellige former for smage. På denne måde får du givet udtryk for, at du værdsætter dine ansatte.

 

Frisk og lækker frugt

En supergod måde at give noget spiseligt til sine medarbejdere er ved at give dem adgang til frugt. Frisk frugt er yderst lækkert samt velsmagende, og derudover er det en sund ting til de medarbejdere, der ønsker at følge en sund livsstil. Ydermere kan frisk frugt være med til at give de ansatte fornyet energi. En god idé er at få frugtlevering. På denne måde er du altid sikker på, at medarbejderne har adgang til frisk og varieret frugt i løbet af dagen. Du kan finde frugtlevering ved at klikke her.

 

Markering af fredagen

Uanset om dine medarbejdere har weekendarbejde eller ej, er det godt at gøre noget ekstra ud af fredagen. Fredag er typisk en markering af kommende fridage, men det kan også være starten på en arbejdsweekend. Derfor vil morgenbrød om fredagen altid falde i god jord, og du kan vælge at købe rundstykker eller forskellige former for kage – eller begge dele.

 

Løbende skåle af slik

Hvis du ønsker at overraske dine medarbejdere, kan du vælge at fylde små skåle af slik i løbet af ugen. Her behøver der ikke at være en anledning såsom weekend, fødselsdag eller jubilæum. En lille overraskelse i løbet af ugen gør de ansatte glade og er et godt afbræk fra den typiske trummerum.

Mille Larsen